Go to content
Risicobeheer

UrbanData

Krijg professionele ondersteuning bij het besluitvormingsproces dat voorafgaat aan het overheidsbeleid op verschillende domeinen en bij de opvolging van het effect ervan.

UrbanData heeft als doel gemeenten te helpen bij het besluitvormingsproces dat voorafgaat aan het overheidsbeleid op verschillende domeinen en bij de opvolging van het effect ervan.

Over welke indicatoren met betrekking tot de gemeentelijke activiteit willen de beleidsmakers geïnformeerd worden?  Waar en wanneer gebeuren de schadegevallen? Hoe de gegevens te interpreteren? Wat zijn de gevolgen voor de werking van de gemeente?

Dankzij de samenvoeging van gegevens afkomstig van verschillende bronnen maakt de tool het mogelijk verschillende types van ongevallen die over een lange periode op het grondgebied van de gemeente gebeurd zijn, te identificeren, te selecteren en te analyseren, ongeacht de verzekerde persoon/onderneming.

De tool verzamelt alle gegevens over auto-ongevallen (diefstal, brand, burgerlijke aansprakelijkheid, materiële schade, natuurrampen, enz.), arbeidsongevallen en ongevallen op de weg naar en van het werk, algemene aansprakelijkheid van steden en gemeenten, brand (diefstal, brand, waterschade, natuurrampen, enz.) bovenop de eigen gegevens van de gemeente.

Deze tool maakt het mogelijk:

  • De gelokaliseerde schadegevallen te visualiseren op interactieve en dynamische kaarten, per postcode, per wijk, per straat, met een rangschikking van de gevaarlijkste zones.
  • De evolutie van de schadegevallen in de tijd en op verschillende domeinen op te volgen, ook per maand en per dag van het schadegeval.
  • De meest voorkomende types van schadegevallen en de plaats ervan te bepalen.
  • De gegevens en grafieken uit te lezen om ze in uw eigen presentaties te verwerken.

Doelgroep

Steden en gemeenten
Combineer deze dienst met een van onze verzekeringsproducten:
BA auto
De autoverzekering bestaat de burgerlijke aansprakelijkheid, de schade aan het voertuig, de verzekering van de bestuurder en de rechtsbijstand.
Burgerlijke Aansprakelijkheid
De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid dekt de lichamelijke en materiële schade aan derden.