Go to content

Het cyberrisico door de ogen van onze expert

Daniel Baeten
Senior Consultant Cyber Risk Services NRB

Hij kan u ook helpen bij het analyseren en implementeren van een Business Continuity Plan of u bijstaan in het geval van een cyberaanval.

Oplossingen om uw medewerkers te helpen

Is uw bedrijf op zoek naar diensten op maat? Bij Ethias zijn we er om u te helpen en de realisatie van uw professionele projecten te vergemakkelijken! Ontdek onze innovatieve oplossingen om uw werknemers dagelijks te beschermen en te ondersteunen.

Nieuw
Bereken uw prijssimulatie direct online

Met onze online simulatietool hoeft u alleen enkele gegevens in te vullen en u ontvangt een gepersonaliseerde prijsraming. U kunt ook contact opnemen met een van onze experts die deze prijsraming zal verfijnen om u een offerte met ons beste tarief te geven.

Waarom kiezen voor Ethias Services?

Als aanbieder van oplossingen bieden we een volledig gamma van diensten die verder gaan dan verzekeringen, en dit voor de bescherming van personen, gebouwen en uw businessactiviteit.

Erkende expertise

Bij Ethias Services garanderen we u altijd persoonlijke service en advies.

Automatisering

Geavanceerde tools om aan uw behoeften te voldoen.

Tijdwinst

U kunt zich focussen op de hoofdzaken. Wij zorgen voor de rest met onze oplossingen die verder gaan dan verzekeringen.

Voorkomen, beheren, analyseren, auditeren ... Wij staan aan uw zijde!

De juiste diensten vinden is nog nooit zo eenvoudig geweest! Bij Ethias zijn we er om u te helpen en de realisatie van uw professionele projecten te vergemakkelijken! Het enige wat u hoeft te doen is kiezen uit onze selectie van diensten.

Ontdek de catalogus met oplossingen